Doi poliţişti sălăjeni, pe podium la Campionatul de Atletism şi Cros al MAI

Etapa finală a Campionatului de Atletism şi Cros din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a avut loc săptămâna trecută, la Cluj-Napoca, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj fiind reprezentat la această competiţie de patru poliţişti: Adriana Ilieş (Poliţia Municipiului Zalău), Vasile Rablău, Marian Luca şi Nicolae Maxim, ultimii trei reprezentând Serviciul de Acţiuni Speciale.

Adriana Ilieş a participat în proba de săritură în lungime (cat. până în 30 de ani), reuşind să se claseze la final pe poziţia secundă, cu săritura de 4,01 metri. În cadrul aceleaşi probe, dar la categoria peste 35 de ani, Marian Luca s-a clasat în afara podiumului cu săritura de 4,5 metri.
Vasile Rablău şi Nicolae Maxim au concurat în proba de aruncare a greutăţii, primul la categoria peste 35 de ani, iar al doilea, la categoria sub 35 de ani. Rablău a reuşit cea mai bună clasare, urcând pe ultima treaptă a podiumului cu aruncarea de 10, 66 metri, în timp ce Nicolae Maxim, cu o aruncare ce a măsurat 9,7 metri, s-a clasat în afara podiumului.
La evenimentul de la Cluj-Napoca au participat peste 250 de reprezentanţi ai armelor din minister, care au concurat la cros, săritura în lungime şi aruncarea greutăţii.

Leave a Comment